Младежи от област Хасково посетиха Европарламента по покана на Неджми Али

19-11-ned2

Младежи от всички общини в област Хасково посетиха Европейския парламент по покана на евродепутата Неджми Али. Това е втората посетителска визита от България, която г-н Али организира в рамките на един месец. Ще припомним, че младежка група от област Кърджали също посети Европейския парламент наскоро.
По време на посещението младежите от Хасковска област, сред които имаше и кметове, имаха възможността да се запознаят отблизо с работата на институцията, да присъстват на лекция за историята и функционирането на Европейския съюз, както и да се срещнат с българските евродепутати от групата на Алианса на либералите и демократите в Европа (АЛДЕ).
Евродепутатът Неджми Али призова младежите да бъдат активни участници в обществения и политическия живот и във всичките си инициативи да се стремят да променят към по-добро България.

Share This

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>