Неджми Али към 30 кметове и младежи от Благоевград: Усетете пулса на Европарламента, върнете се заредени за промяна

27-02-bla2 (2)

„За мен е особена чест да ви посрещна в Европейския парламент само броени дни след като съм бил във вашия регион. На място се убедих, че младите хора от област Благоевград са наясно, че животът в планинските райони ще стане по-добър, благодарение на структурните фондове Европейския съюз. Ще направя всичко, което е по силите ми, не само да усетите пулса на Европейския парламент, но и да се върнете заредени за повече европейски инициативи в област Благоевград“, заяви евродепутатът Неджми Али, който посрещна 30-членната делегация от област Благоевград в Брюксел.
Кметовете на населени места от областта и активисти на Младежко ДПС посетиха Европейския парламент по покана на евродепутата от ДПС Неджми Али, който е член на групата на Алианса на либералите и демократите в Европа (АЛДЕ). По време на двудневната визита те разгледаха забележителностите на Брюксел и се запознаха с работата на Европейския парламент. Запознаха се с инициативите на евродепутата Неджми Али. Той е член на бюджетната комисия и бюджетен контрол в ЕП.
Групата от младежи бе особено впечатлена от Атомиума, който монумент е висок 102 метра и е построен за Експо’58, панаира в Брюксел през 1958 г. Атомиумът представлява композиция от 9 стоманени сфери, съединени така, че образуват модел на единична клетка от железен кристал, увеличен 165 милиарда пъти.

Share This

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>